Σύντομα κοντά σας, με συνεχή ροή. Στείλτε με mail τις προτάσεις σας.

14 Δεκ 2009


7 Δεκ 2009

Περπατώντας στην στρωμένη από βότσαλα παραλία στα Πολιτικά, εκεί που σκάει το κύμα, σκέπτεσαι πόσο τυχερός είσαι που έχεις αυτό το προνόμιο. Γιατί πράγματι προνόμιο είναι να απολαμβάνεις στα ρουθούνια σου αυτή την υπέροχη αύρα της Θάλασσας. Να ακούς τα κύματα να σπάνε στην ακτή. Να βλέπεις τα γλαροπούλια που συνοδεύουν τα ψαροκάικα με την ελπίδα η γενναιοδωρία του ψαρά να κορέσει την πείνα τους.

Αυτή η παραλία που τόση ηρεμία και γαλήνη μας προσφέρει, εμείς είμαστε ανίκανοι να της ανταποδώσουμε το ελάχιστο. Σκουπίδια κάθε είδους πεταμένα εδώ και εκεί μαρτυρούν τον πολιτισμό μας. Τρομάρα μας… δεν έχουμε καν την ευαισθησία να σεβαστούμε τον εαυτό μας. Τουλάχιστον αν δεν είμαστε ικανοί να καθαρίσουμε την παραλία,ας κάνουμε κάτι πιο απλό. Μην πετάμε τα σκουπίδια μας εκεί. Υπάρχουν και κάδοι απορριμμάτων.

Γιατί η Θάλασσα δεν είναι απλά φύση.
 ΕΙΝΑΙ Η ΙΔΙΑ Η ΖΩΗ.

Σπουδαία νίκη σημείωσαν τα Πολιτικά εντός έδρας επί της Τριάδας. Έτσι δεν έχασαν την επαφή με την κορυφή. Ευελπιστούμε το επόμενο σαββατοκύριακο τα δύο ντέρμπυ κορυφής ανάμεσα σε Προκόπι – Καστέλλα και Τριάδα – Πισσώνα, να φέρουν καλά αποτελέσματα για την ομάδα μας. Με την προϋπόθεση βέβαια εμείς να περάσουμε νικηφόρα μέσα από τη Σκεπαστή. Γιατί… συν Αθηνά και χείρα κίνει.

6 Δεκ 2009

11 ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ ΕΠΣΕ
Νέα νίκη για την ομάδα ποδοσφαίρου των Πολιτικών, καθώς επικράτησε με σκορ 2-1 εντός έδρας της Τριάδας , την οποία έφτασε στην 4η θέση του βαθμολογικού πίνακα.

2 Δεκ 2009


Με νίκη συνέχισαν τα Πολιτικά την 10η αγωνιστική του πρωταθλήματος. Επικράτησαν με 1-4 του Φοίνικα Ψαχνών και είναι πλέον στην 5η θέση του βαθμολογικού πίνακα.